طرز تهیه توپک های سمولینا: اگر به دنبال یک دسر شیرین، سالم و ساده برای رفع هوس شیرینی هستید، این توپکهای خوشمزهی سمولینا با بافتی شبیه لوکوم، انتخابی عالی است. طرز تهیهاش بسیار آسان است و با طعم شیر و پودر نارگیل، همراهی عالی برای یک فنجان قهوه خواهد بود. در ادامه این مطلب با طرز تهیه توپک های سمولینا همراه باشید.
اطلاعات کلی
-
تعداد: حدود ۱۵ عدد
-
زمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
-
زمان پخت: ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای طرز تهیه توپک های سمولینا
-
۱ لیتر شیر
-
۱ لیوان شکر
-
۱ لیوان سمولینا (آرد درشت گندم/ایرمیک)
-
۱ قاشق غذاخوری آرد سفید
-
۱ قاشق چایخوری کره
-
۱ بسته پودر خامه (کرم شانتی ساده)
برای پوشش:
طرز تهیه توپک های سمولینا چگونه است؟
پخت محلبی:
شیر، شکر، سمولینا و آرد را داخل قابلمهای بریزید. روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا به غلظت محلبی برسد.
افزودن کره و خنکسازی:
پس از غلیظ شدن، کره را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. روی آن را بپوشانید و ابتدا در دمای اتاق، سپس ۳۰ دقیقه در یخچال خنک کنید.
افزودن خامه خشک:
پودر کرم شانتی را به محلبی خنکشده اضافه کرده و با همزن برقی ۱ تا ۲ دقیقه بزنید. دوباره برای ۱۵–۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
شکل دادن توپکها:
با قاشق از مخلوط بردارید و با دستهای مرطوب (برای جلوگیری از چسبندگی)، توپکهای کوچکی شکل دهید.
پوشاندن با نارگیل:
توپکها را در پودر نارگیل بغلتانید تا کاملاً پوشانده شوند.
سرو:
میتوانید آنها را با سس شکلاتی تزئین کرده و در وسط هر توپ یک عدد فندق قرار دهید.
نکات طلایی
-
دستهای خود را پیش از فرم دادن مرطوب کنید تا مواد به دست نچسبند.
-
برای تزئین میتوانید از پودر پسته یا کاکائو نیز استفاده کنید.
-
این دسر را تا ۳ روز در یخچال میتوانید نگهداری کنید.
source