طرز تهیه توپک های سمولینا: اگر به دنبال یک دسر شیرین، سالم و ساده برای رفع هوس شیرینی هستید، این توپک‌های خوشمزه‌ی سمولینا با بافتی شبیه لوکوم، انتخابی عالی است. طرز تهیه‌اش بسیار آسان است و با طعم شیر و پودر نارگیل، همراهی عالی برای یک فنجان قهوه خواهد بود. در ادامه این مطلب با طرز تهیه توپک های سمولینا همراه باشید.

اطلاعات کلی

  • تعداد: حدود ۱۵ عدد

  • زمان آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه

  • زمان پخت: ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای طرز تهیه توپک های سمولینا

  • ۱ لیتر شیر

  • ۱ لیوان شکر

  • ۱ لیوان سمولینا (آرد درشت گندم/ایرمیک)

  • ۱ قاشق غذاخوری آرد سفید

  • ۱ قاشق چای‌خوری کره

  • ۱ بسته پودر خامه (کرم شانتی ساده)

برای پوشش:

طرز تهیه توپک های سمولینا چگونه است؟

پخت محلبی:

شیر، شکر، سمولینا و آرد را داخل قابلمه‌ای بریزید. روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا به غلظت محلبی برسد.

افزودن کره و خنک‌سازی:

پس از غلیظ شدن، کره را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. روی آن را بپوشانید و ابتدا در دمای اتاق، سپس ۳۰ دقیقه در یخچال خنک کنید.

افزودن خامه خشک:

پودر کرم شانتی را به محلبی خنک‌شده اضافه کرده و با همزن برقی ۱ تا ۲ دقیقه بزنید. دوباره برای ۱۵–۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

شکل دادن توپک‌ها:

با قاشق از مخلوط بردارید و با دست‌های مرطوب (برای جلوگیری از چسبندگی)، توپک‌های کوچکی شکل دهید.

پوشاندن با نارگیل:

توپک‌ها را در پودر نارگیل بغلتانید تا کاملاً پوشانده شوند.

سرو:

می‌توانید آن‌ها را با سس شکلاتی تزئین کرده و در وسط هر توپ یک عدد فندق قرار دهید.

طرز تهیه توپک های سمولینا

نکات طلایی

  • دست‌های خود را پیش از فرم دادن مرطوب کنید تا مواد به دست نچسبند.

  • برای تزئین می‌توانید از پودر پسته یا کاکائو نیز استفاده کنید.

  • این دسر را تا ۳ روز در یخچال می‌توانید نگهداری کنید.

source

توسط funkhabari.ir